Test Engineer Turbo | Welcome at MTEE

Share vacancy

Apply

Test Engineer Turbo

Almere | Engineering

Ben jij een echte automotive engineer en heb jij ervaring met testen (testing) in de automotive industrie? Dan zoeken we jou, een gedreven engineer met sterke technische achtergrond voor het opstellen en analyseren van testen in de automotive. Lees hier meer.


What can we offer you?

Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V. heeft een open en informele bedrijfscultuur. Onze medewerkers krijgen volop mogelijkheden om zich te ontwikkelen en te groeien in hun vakgebied. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn zondermeer prima. Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V. is aangesloten bij de CAO Metalelektro.

 

What are you going to do?

Als Test Engineer Turbo werk je nauw samen met jouw project team op jouw afdeling Turbo Engineering bij het definiëren van proefstand-/voertuigtests om een bepaald “faal-mechanisme” van een Turbo te valideren. Jij zal testprotocollen schrijven, bedenken en voorbereiden voor turbo validatie tests op een van de proefstanden of in een voertuig. Je bereidt de proefstand of voertuigtests voor aangaande meetmiddelen, apparatuur, software, programmatuur, andere faciliteiten en helpt bij het opbouwen van de motoren en opstellingen. Daarnaast maak je rapportages van de test resultaten en bespreek je deze binnen jouw project team.
In deze functie zal je samen met collega engineers de validatie tests bij MTEE uitvoeren op een proefstand of een voertuig, daarbij komt het voor dat je test op een externe locatie (bv. Altitude mission).

 

What skills can you bring?

• Een HBO diploma Automotive Testing of diploma van een Technische Universiteit
• 1 tot 3 jaar ervaring binnen het vakgebied testing
• Ervaring met testen, meten en analyseren van technische data
• Ervaring met validatie methodieken binnen de automotive
• Kennis van de Turbo technologie en/of (turbo) motoren
• Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal

 

Are you interested?

Wanneer je interesse is gewekt zien we je sollicitatie graag tegemoet. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Corporate Recruiter Lilian Latul via recruitment@mtee.eu

More about us

Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V. is wereldspeler op het gebied van:

• Turbochargers voor de Europese automotive industrie.

• Diesel- en gasmotoren voor de scheepvaart, industrie en bouw- en landbouwsector.

De automotive turbochargers en maritieme motoren van MTEE zijn van de hoogste kwaliteit. Al jarenlang zijn wij een trouwe en gewaardeerde partner van 23 van de 24 Europese automerken. In langdurige projecten werken we nauw samen om elk product "tailor-made" af te leveren volgens zeer strenge specificaties. Om die reden voorzien practisch alle Europese topautomerken hun motoren van onze turbocharger. Deze voldoend ruimschoots aan de strikte eisen die kenmerkend zijn voor de automotive industrie. Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V. is een internationaal bedrijf, waar met moderne machines kwalitatief hoogstaande producten worden gerealiseerd. Momenteel werken bij Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V. ruim 800 medewerkers.

De afdeling Turbo Engineering is verantwoordelijk voor de projectontwikkeling van de turbocharger en het valideren/testen voordat deze in productie gaan. Vanuit MTEE worden de regio’s Europa, het Midden Oosten en Afrika bediend. Binnen de afdeling zijn de verantwoordelijkheden verdeeld onder applicatie engineers, design engineers, project engineers en test engineers

Apply